За минулу добу на Харківщині через російські обстріли госпіталізовані шестеро мирних громадян

Протягом минулої доби російські загарбники обстрілювали Харкіський, Ізюмський, Богодухівській та Чугуївський райони Харківської області. Внаслідок обстрілів було госпіталізовано з пораненнями шістьох мирних мешканців Харківщини.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації із посиланням на начальника ХОВА Олега Синєгубова.

«На жаль, є постраждалі серед цивільних, протягом доби госпіталізували 6 людей: Ізюмський район – 2 чоловіків 52 та 32 років, Харківський – жінку 62 років, чоловіків 63 та 48 років. 46-річного чоловіка госпіталізували в Богодухівському районі. Стан постраждалих – середній», – доповідає Синєгубов.

Приватні будинки та господарчі споруди горіли у Богодухівському районі, а також у Дергачах та Циркунівській громаді, які рашисти «інтенсивно обстрілювали». Також виникали пожежі на відкритих територіях.

«Підрозділи Сил оборони утримують займані позиції на всіх напрямках. ЗСУ не дають просунутися ворогу вперед, відбиваючи атаки окупантів. Триває сто дев’яносто друга доба боротьби», – зазначив очільник ХОВА.

Як повідомляв Харків Times, у ніч на сьогодні, 3 вересня, російські загарбники знову вдарили по Харкову ракетами з бєлгорода. Оскільки стосовно російських вояків зазвичай складно здогадатися, що саме було їхньою ціллю, а найближчим до місця влучання «військовим об’єктом» є школа у Новобаварському районі міста, – тож вочевидь цілили саме в неї.

Протягом доби 1-2 вересня російські загарбники неодноразово обстрілювали Харківську область. Внаслідок цих обстрілів були поранені три жінки в Ізюмському районі та загинув немолодий чоловік у Харківському.